Oletko jo tilannut sen terassi tai parvekelasituksen joka pitää olla vappuna valmis tai ylioppilasjuhliksi tai juhannukseksi. Nyt on vuoden paras aika saada hyviä tarjouksia ja muuttaa vielä pari kertaa suunnitelmiakin. Ainakin nyt kannattaa aloittaa se suunnittelu. Useimmissa kohteissa toteutus onnistuu talviaikanakin, edellytyksenä on vain olemassa oleva routimaton terassi tai parveke.

Alutec Oy

Parvekelasitus

 Edustamamme Alutec parvekelasitus on erittäin toimiva ja helppokäyttöinen ja on myös jälkikäteen helposti säädettävissä jos esim talon rakenteet "elää"

Teemme parvekelasitukset niin yksityisille, kuin taloyhtiöillekin. Parvekelasitus suojaa kaikenkokoiset parvekkeet sekä lisää parvekkeen käyttöaikaa ja mahdollisuuksia. Lasit myös suojaavat melulta ja saasteilta.

Kun haluat kunnollisen ja kestävän lasituksen parvekkeellesi, tilaa työ suunnittelusta asennukseen meiltä!

Näitä lasituksia ei keskustelupalstoilla haukuta ja asentajat eivät ole meillä "vain töissä"

Terassin kaiteet sekä lasit

Jos terassilla tuulee, jäävät ulkona syömiset ja oleskelut väkisinkin vähemmälle, vaikka tilaa olisikin. Lasitukset tekevät terassista monikäyttöisen kesähuoneen, jossa vietät tunnelmallisia iltoja pitkälle syksyyn. Me suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäät terassilasitukset toiveidesi mukaan.

Luotettavat Lukkan liukulasiovet ovat "iän ase".    

Mahdollisimman vähän liikkuvia osia takaa huoltovapauden​.

Lasit asennetaan kumitiivisteillä eli ovat helppo uusia jos sattuu trimmeristä jotain singahtamaan.

Ps. rakenna terassi syksyllä, lasitus valmiin terassin päälle voidaan toteuttaa myös talviaikana. On sitten valmiina kun kevätaurinko alkaa taas lämmittämään.

Lasikaiteet

Lasiset J. Kananoja toteuttaa myös kaiteet lasista kohteisiin, joissa kaidetta tarvitaan, mutta tilan ilmavuus ja valoisuus halutaan maksimoida. Lasikaiteissa käytetään turvalasia ja noudatamme aina kaiteita koskevia turvallisuusmääräyksiä. Kysy lisää vaihtoehdoista tai pyydä tarjous.

Helatoimittajamme on http://suomenlasitushelat.fi

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen lasiliikkeeseen Kurikassa!

Suosittele meitä

Pyydä tarjous tai kysy lisää laseista!