Oletko jo tilannut sen terassi tai parvekelasituksen joka pitää olla vappuna valmis tai ylioppilasjuhliksi tai juhannukseksi. Nyt on vuoden paras aika saada hyviä tarjouksia ja muuttaa vielä pari kertaa suunnitelmiakin. Ainakin nyt kannattaa aloittaa se suunnittelu. Useimmissa kohteissa toteutus onnistuu talviaikanakin, edellytyksenä on vain olemassa oleva routimaton terassi tai parveke.

Alutec Oy

Parvekelasitus

 Edustamamme Alutec parvekelasitus on erittäin toimiva ja helppokäyttöinen ja on myös jälkikäteen helposti säädettävissä jos esim talon rakenteet "elää"

Teemme parvekelasitukset niin yksityisille, kuin taloyhtiöillekin. Parvekelasitus suojaa kaikenkokoiset parvekkeet sekä lisää parvekkeen käyttöaikaa ja mahdollisuuksia. Lasit myös suojaavat melulta ja saasteilta.

Kun haluat kunnollisen ja kestävän lasituksen parvekkeellesi, tilaa työ suunnittelusta asennukseen meiltä!

Näitä lasituksia ei keskustelupalstoilla haukuta ja asentajat eivät ole meillä "vain töissä"

Terassin kaiteet sekä lasit

Jos terassilla tuulee, jäävät ulkona syömiset ja oleskelut väkisinkin vähemmälle, vaikka tilaa olisikin. Lasitukset tekevät terassista monikäyttöisen kesähuoneen, jossa vietät tunnelmallisia iltoja pitkälle syksyyn. Me suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäät terassilasitukset toiveidesi mukaan.

Luotettavat Lukkan liukulasiovet ovat "iän ase".    

Mahdollisimman vähän liikkuvia osia takaa huoltovapauden.

Lasit asennetaan kumitiivisteillä eli ovat helppo uusia jos sattuu trimmeristä jotain singahtamaan.

Ps. rakenna terassi syksyllä, lasitus valmiin terassin päälle voidaan toteuttaa myös talviaikana. On sitten valmiina kun kevätaurinko alkaa taas lämmittämään.

Lasikaiteet

Lasiset Oy toteuttaa myös kaiteet lasista kohteisiin, joissa kaidetta tarvitaan, mutta tilan ilmavuus ja valoisuus halutaan maksimoida. Lasikaiteissa käytetään turvalasia ja noudatamme aina kaiteita koskevia turvallisuusmääräyksiä. Kysy lisää vaihtoehdoista tai pyydä tarjous.

Visor-terassikaihtimet asennettuna

Etsitkö kestäviä ja helppokäyttöisiä  terassikaihtimia?  Kotimaiset Visor-terassikaihtimet ovat taattua laatua, jotka kestävät kovaakin käyttöä. Laadukkaat terassikaihtimet kestävät niin lämpöä, UV-säteilyä kuin säänvaihtelujakin ääripäästä toiseen. Terassikaihtimet ovat oiva valinta silloin, kun toiveena on viilentää tilaa oleskeluun sopivaksi. Kaihtimien ohut metalli- tai helmiäiskalvo heijastaa auringonsäteilyn tehokkaasti pois. Terassikaihtimilla luot myös suojaisan ja rauhallisen tilan, johon ylimääräisille katseille ei ole sijaa.

Mallistossa on valittavana rauhallinen väriskaala aina luonnonvalkoisista harmaan sävyihin. Samoin voit valita onko kaihdin läpikuultava vai tiivis. Erilaisilla profiileilla tuodaan huoliteltua ilmettä tilaan. Visor-terassikaihtimet sopivatkin tilaan kuin tilaan muunneltavuutensa ansioista. Terassikaihtimia saadaan toteutettua räätälöidysti mitä erilaisempiin leveys- ja korkeusmittoihin. Annamme mielellämme lisätietoa terassikaihtimista ja asennuksista. Kurkkaa Visor-kaihtimet ja ota yhteyttä, annamme mielellämme mukavan tarjouksen!

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen lasiliikkeeseen Kurikassa!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Pyydä tarjous tai kysy lisää laseista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Lasiset J. Kananoja
Yhteislaiduntie 1 B
61300 KURIKKA

Y-tunnus: 1658369-3
Puh: +358405051036

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Lasiset J. Kananoja:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.