Tuulilasit - asennukset ja korjaukset

Huom. Nyt myös sijaisauto mahdollisuus tuulilasin vaihdon ajaksi
 

PilkingtonEdustamme Pilkington-tuulilaseja. Asennamme korkealaatuiset, kestävät tuulilasit paikalleen niin henkilöautoihin kuin raskaampaankin kalustoon. Mikäli mahdollista, pyrimme aina korjaamaan vahingoittuneet tuulilasit vaihdon sijaan.

Meillä on valmiudet kaikkien suomeen tuotujen autojen eri lasiversioiden vaihtoon ja kameroiden kalibrointiin

Laadukkaat Pilkington-tuotteet

Vakuutusyhtiöiden hyväksymää alkuperäislaatua

Valmistajan takuu 1vuosi

ASENNUKSELLE MYÖNNÄMME 5 VUODEN KIRJALLISEN TAKUUN.

 • Tuulilasit
 • Sivulasit
 • Takalasit
 • Kattolasit

Teemme

 • Bussien ja kuorma-autojen lasitukset
 • Työkoneiden lasitukset
 • Tuulilasien korjaukset

Teemme kiveniskemien korjaukset hartsipaikkausmenetelmällä. Asennamme myös autonlasien tummennuskalvot paikalleen siististi ja ripeästi.

Pyydä tarjous tuulilasin vaihdosta

Kun on aika korjauttaa tai vaihtaa tuulilasi, tuo ajoneuvosi Lasiset J. Kananojalle Kurikan Ikarin teollisuusalueelle. Jos haluat tietää lisää, soita meille tai käytä oheista lomaketta!

Lasin irrotusmenetelmämme on hellävarainen autosi maalipinnoille ja listoille.

PS. Henkilöauton liimalasin vaihto onnistuu normaalitapauksissa tarvittaessa n. 4 tunnissa kuivumisaikoineen, ei tarvi olla enää yön yli niinkuin aikoinaan.

Tiesitkö,
...että tuulilasi parantaa matkustamon äänen eristystä. Tavallinenkin laminoitu tuulilasi eristää ääniä tehokkaammin kuin tavallinen lasi. Äänen eristystä voidaan kuitenkin parantaa entisestään erikoisrakenteisen lasin avulla. Tällainen ”Akustiikka-lasi” ei eroa ulkonäöltään tavallisesta lasista, mutta erikoiskalvon ansiosta se suodattaa tehokkaasti juuri puheen taajuisia ääniä, jotka kantautuvat ulkoa matkustamoon. Tämä lisää matkustusmukavuutta helpottaen keskustelua ja radion kuuntelua maantienopeuksissa, jolloin taustamelu lisääntyy.

Suosittele meitä

CSC Työkalu

Käytössämme on vikadiagnostiikkatyökalu, jolla kalibroimme autojen kamerat ja tunnistimet tuulilasin vaihdon jälkeen.

Yhä useammat ajoneuvot on varustettu kehittyneillä kuljettajaa avustavilla, kameraan tai tutkaan perustuvilla järjestelmillä, kuten automaattinen hätäjarrutus, automaattinen vakionopeuden säätö, kaistanvaihto-, tai pysäköintiavustin. Hella Gutmanin CSC (Camera & Sensor Calibration Tool) on edistynyt työkalusarja erilaisten kameran ja / tai tunnistimien pohjalta toimivien järjestelmien kalibrointiin.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutus - kattaako vakuutus? 

Tuulilasivakuutukset yleistyvät myös Suomessa. Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin. Monesti lasivakuutus voidaan liittää olemassa olevan kaskovakuutuksen lisäosaksi.   

Lasivakuutuksista korvataan yleensä auton tuulilasiin, sivuikkunaan tai takaikkunalasiin suoraan ulkopuolisesta iskusta aiheutunut lasivaurio. 

Korvauksesta ei vähennetä omavastuuta, jos lasin iskemävaurio voidaan korjata hartsipaikkauksella. Jos lasi vaihdetaan, korvauksesta vähennetään normaalisti omavastuuosuus.

Korvauksen maksaminen lasivakuutuksista ei yleensä aiheuta bonuksen alenemista.

Lasivakuutukset eivät luonnollisesti korvaa vahinkoja, jotka ovat seurausta lasin kulumisesta tai naarmuuntumisesta tai eivät vaikuta auton liikenneturvallisuuteen.

Eri vakuutusyhtiöiden käytännöt vaihtelevat eli ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi ja tarkista autosi vakuutusturvan kattavuus ja varmistu oikeista menettelytavoista lasivahingon varalle. 

Tarkista vahinkoilmoituskäytäntö oman yhtiösi verkkosivuilta tai soita meille puh. 0405051036

Pyydä tarjous tai kysy lisää laseista!

Vakuutusyhtiöt

 • Fennia
 • If
 • LähiTapiola
 • Pohjantähti
 • Pohjola
 • POP Vakuutus
 • Turva